Asiakkaideni tarinoita

"Aloitin 5 viikon henkilökohtaisen ketovalmennuksen Sarin kanssa. Tavoitteena oli rakentaa uusi elämäntapa ketoruokavaliolla.Minusta henkilökohtaisen valmennuksen suurin hyöty on se, että on joku joka kertoo mitä pitää tehdä. Olisin varmasti epäonnistunut, jos yksin olisin joutunut kaiken selvittämään ja tekemään.Aloitin ketoruokavalion ja pätkäpaaston kesäkuussa. Ne sujuivat alusti saakka mukavasti. En kokenut huonoa oloa, en makeanhimoa ja energiaakin riitti niin töihin kuin treenaamiseen. Ketoruokavalion noudattaminen oli huomattavasti helpompaa, kuin mitä kuvittelin sen olevan. Ketoruokavalio ei ole oikeasti niin rajoittava, mitä yleensä ajatellaan. Nyt 10 viikkoa myöhemmin olen pudottanut 23 kiloa painoa. Olen onnistunut tässä elämäntapamuutoksessa paremmin, kuin edes uskalsin haaveilla."

Karo Hilokoski
Karo
Kilpakeilaaja

"Liikun aktiivisesti ja teen fyysistä työtä.  Olen ketoillut n.2,5 vuotta on / off systeemillä, koska herkkuhammasta aina vaan kolottaa, niin sortuminen on ollut läsnä jatkuvasti. Otin Sarin coachiksi ja sain henkilökohtaista tukea ja apua ja tunnen kuinka uusi lehti on kääntynyt elämässäni. Alussa olin pöhöttynyt, napsin välipaloja ja unet oli katkonaisia. Myös treenatessa oli puhti poissa, varsinkin jalkoja hapotti todella kovaa.  Pääsin kuitenkin nopeasti eroon napostelun tarpeesta seuratessani tarkasti terveellistä ketoruokavaliota. Puhtaan, aidon ruuan lisäksi aloin käyttämään lisäravinteina ravintohiivahiutaleita, kelp-levää sekä omenasiiderietikkaa ruokavaliota täydentämään. Teimme 2kk yhteistyötä ja kiloja karisi -8kg. Mittoja myös useita senttejä ja myös vuosia vaivannut päänahkan hilseily / kutina hävisi sekä reisien ja pakaroiden iho on tasoittunut.  Unet ovat parantuneet ja näin myös uniaika lyhentynyt. Olen super energinen, voimatasot ennallaan ja onnellinen.  Herkkuja ei tee enää mieli, koska on hyvä olo jatkuvasti.  Voin niin täysin sydämin suositella tätä elämäntapaa ja Sarin apua ihan jokaiselle."

Sini
Yrittäjä
"Olen ollut Sarin valmennuksessa pian vuoden verran ja pudottanut sen aikana 20 kg. Täytän pian 40 ja olen kokeillut tätä ennen kaikkea laihdutuspillereitä, -jauhoja ja -patukoita että saisin kilot tippumaan, mutta aina on tullut takaisin. Sarilta olen oppinut paljon enemmän, kuin vaan sen, miten syödä oikein. . Suosittelen oikeesti kaikille Saria henkilökohtaisena valmentajana. Hän osaa hyvin ottaa huomioon sinun henkilökohtaisen tilanteesi, haasteesi sekä sinun voimavarasi."
Matilda
Kotiäiti
"Sari sai minut faktoilla ja ajatuksillaan vakuuttuneeksi, että ketoruokavaliota kannattaa lähteä kokeilemaan. Apu on ollut aina saatavilla ja ohjelma luotiin juuri minulle, eikä kenellekään muulle, mutta silti niin, että siitä on apua. Nyt 2 viikkoa takana ja muutama kilo on jo poissa. Suosittelen Saria jo valloittavan persoonankin vuoksi. Keväällä 2021 otin 5 viikon ryhmävalmennuksen ja se sai minut ymmärtämään vielä paremmin mistä tässä on kyse. Nyt fiilis on parempi ja painokin putoaa pikkuhiljaa!"
Juhani
Liiketoiminnan tehostaja
"Vaimoni oli jo pitkän aikaa puhunut ketodieetistä, ja lopulta suostuin lähtemään mukaan Sarin tarjoamaan pariohjaukseen. Olin ajatellut ketoilun olevan minulle vaikeaa, eikä minulle löytyisi maistuvia ruokia. Mutta yllätyin positiivisesti kun sopivia ruokia löytyikin. Olimme aloittaneet omatoimisen ketoilun hieman aiemmin, mutta Sarin neuvot ja ohjeet auttoivat ymmärtämään asioita huomattavasti paremmin. Painoni putosi 6 kk aikana 22 kiloa, joten oloni on kevyempi. Energiatasot ovat korkeammat ja tasaisemmat, enää ei tule ruokailun jälkeistä väsymystä kesken työpäivän. Suosittelen Sarin ohjausta kaikille asiasta kiinnostuneille."
Tommi
Mechanical Engineer
"Olen ollut pääsääntöisesti viimeiset 10v vähähiilarisella- / ketoruokavaliolla mitä nyt aika ajoin on lipsahtanut aidan toiselle puolelle. Karkit ja suklaa on mun paheeni ollut aina ja sitten kun niitä syö niin karkkeja menee reilun kokoinen pussi ja samaten suklaalevy ei oo ollut kuin näyttää.  Tämä valmennus antoi mulle kyllä niin paljon tietoa ja oivalluksia miksi se paino ei lähtenyt omilla ketoiluyrityksillä laskuun. Kerrassaan mahtava tunne! Kyllä mun edelleenkin makeeta mieli tekee ja leivonkin aika-ajoin, tosin nyt ketona.  Olen aikoinani käynyt useamman valmennuksen läpi missä on vedetty rahkaa ja mehukeittoa reippaat määrät, joten tämä on nyt aivan loistavaa, kun sitä ruokaa ei tarvitse miettiä jatkuvasti ja mitä evästä töihin ja mitä välipalaa töihin ja mitä iltapalaa...jne.  Iso muutos aiempaan ketoiluun on se, että ennen söin välipaloja,  mikä jumitti painoani. Olin niihin niin tottunut, mutta nyt tässä valmennuksessa opin syömään vain muutaman kerran päivässä Paino putosi 5 viikon valmennuksen aikana 4 kiloa ja senttejä lähti ympäri kroppaa yhteensä 16 senttiä! Kyllä voin suositella tätä Sarin valmennusta kaikille, jotka pähkäilee ja tuskastelee painonsa ja terveytensä kanssa.  Aivan mahtavaa, kiitos ."
Sari
Laadunmittaaja
"Jos etsit itsellesi valmentajaa, joka ihan aidosti haluaa auttaa ja mennä pintaa syvemmälle niin tässä! Ammattitaitoinen ja innostunut, kaiken lisäksi hyväsydäminen ja opettavainen. Suosittelen!"
Katri
Yrittäjä
"Jos kaipaat tietoa ja tukea painonhallintaasi ja ruokaremonttiisi, voin suositella lämpimästi Saria. Sari on ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä, pureutuu juuri sinun ongelmiisi ja löytää kanssasi ratkaisut niihin. Hänen valmennuksessa löysin ruokailuni kompastuskivet. Tuloksena terveyteni on kohentunut, painoni laskenut ja voin erinomaisesti."
Maarit
Producer
"Sari on huikea valmentaja. Hänellä on monipuolisesti tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, helposti ymmärrettävässä muodossa. Opin hurjan paljon uutta (itselleni jo hyvin tutusta aiheesta) ja olen Sarille loputtoman kiitollinen terveyteni kohentamisesta ja mahdollisten sairauksien ennaltaehkäisevästä työstä. Sarin valmennuksessa parasta on se, että valmennus on räätälöity juuri sinulle ja voitte keskittyä tapaamisissanne nimenomaan sinun hyvinvointiisi edistäviin, pieniin ja suurempiin asioihin. Isoin kiitos sinulle, ihana upea Sari, että avasit silmäni ja viet minua oikeaan suuntaan matkalla terveemmäksi ja paremminvoivaksi naiseksi!"
Mariella
Liikenneopettaja & Laulaja
"Sari on auttanut meikäläistä tärkeissä askelissa kohti terveempiä elämäntapoja. Olemme pitäneet viikkottaisia palavereja,joissa Sarin pirteä asenne ja persoona auttaa aina jaksamaan paremmin eteenpäin. Sari tietää mistä puhuu ja olen aina saanut vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Suosittelen ottamaan yhteyttä mikäli terveet elämäntavat ja ruokavalio kiinnostaa ja tottakai muutenkin."
Jarno
Information Technology Sales Specialist
"Sari innosti mukaan ketoiluun ja jos 5kk:ssa paino tippuu - 10kg, niin voin sanoa, että onnistuttiin tavoitteissa paremmin kuin hyvin. Ilmaiseksi ei tietenkään tähän päästy, vaan toki töitä tehtiin ja tsemppiä tarvittiin, mutta koskaan ei tarvinnut olla yksin ongelmiensa kanssa vaan matka tuntui yhteiseltä. Tällä matkalla tarvitsee lujan tahdon ja hyvän koutsin ja Sari on juuri oikea henkilö jälkimmäiseen."
Jenna
Toiminnanjohtaja
"Sarin ohjauksessa keto-ruokavalion opettelu ja uusien rutiinien löytäminen tapahtuivat helposti. Sarin ohjauksesta huokuu ammattitaito ja intohimo ketogeeniseen elämäntapaan. Sari myös toimii itse, kuten opettaa. Ohjauksessa huokuu intohimo tätä työtä kohtaan. On helppo motivoitua mukaan, varsinkin kun tuloksia syntyy. Voin suositella Saria ja ketogeenistä ruokavaliota lämpimästi kenelle tahansa!"
Tommi
Senior Operations Engineer
"Minä ja mieheni katselimme vaakaa ja huokailimme. Ketogeeninen oli ollut mielessä jo pitkään. Sarin parivalmennus Zoomin kautta oli just sopiva, tapaamiset viikottain. Joustava, tietävä, selvää ottava Sari on saanut meidät ymmärtämään kehon juttuja enemmän. Eikä ole appseja käytössä, rennosti ja tuloksia tehden! Kiitos!"
Katja
Projektipäällikkö
"Olen ketoillut jo vajaa pari vuotta, mutta nyt ensimmäisen kerran löysin ihmisen, joka osasi selittää esim insuliiniresistenssin ymmärrettävästi. Sain tarvittavat työkalut oman terveyteni hoitamiseen ja paino lähti putoamaan. Saria ei voi kuin suositella, ihanan lämmin ihminen. Olo on loistava ja ryhmäkurssilla oli helppo pitää kiinni ruokavaliosta. Yöunet ovat parantuneet ja ilmeisesti insuliiniresistenssikin on pian selätetty täysin. Kiitos Sari! Painojumi on selätetty!"
Nanna
Sales Manager
"Aloitin terveellisen ketoruokavalion Sarin valmennuksessa marraskuussa 2020. Pudotin 10 kiloa 2,5 kuukaudessa ja voin todella hyvin “uudessa” kehossani! Sari on ammattilainen, jolla on paljon tietotaitoa. Sain häneltä todella paljon tukea tällä muutosmatkalla. Opin todella paljon kehostani, hormoneista ja siitä, miten terveellinen ketoruokavalio vaikuttaa niihin. Voin lämpimästi suositella Sarin valmennusta niin painonpudotukseen kuin myös hyvinvointia tukemaan. Olen itse kärsinyt IBS-oireista ja vatsani on nyt parempi, kuin koskaan ennen. Sari on helposti lähestyttävä ja mukava. Hän on itse käynyt läpi ison elämänmuutoksen ketoruokavalion avulla ja sen vuoksi hänen on helppo samaistua asiakkaiden elämäntilanteeseen!"
Marika
Leadership and Well-Being Coach
"Viisi viikkoa valmennusta hupsahti kyllä tosi nopeaa. Vaikka ketoilua oli takana jo reilu 10 kk ja painoa pudonnut hyvin yli 20 kg niin viimeiset kilot alkoivat takkuamaan joulun jälkeen kovasti. Päätin sitten hakea ammattiapua. Sain todellakin asiantuntevaa apua ja paljon uutta tietoa valmennuksessa ja mikä parasta henkilökohtaista juuri minulle suunnattua opastusta. Koko ajan oli tunne että olin ”hyvissä käsissä”. Sarin kiva tyyli valmentaa tuntui kuin olisi kaverin kanssa jutustellut. Päätin myös ostaa kuopukselleni Sarin valmennuksen syntymäpäivälahjaksi. Voin lämpimästi suositella kaikille Sarin valmennusta, ihan huippu osaamista ja upea nainen kerrassaan!"
Sari
Sairaanhoitaja
"5 vkon setti päättyi tulokseen - 10kg. Lähin hakee enempi energisyyttä ja jaksamista ynnä muuta semmosta, mut ei haitannu et humpsahdin pienempiin leviksiin (Aloitin ketoilun ensin itsekseni, mutta pieleen meni) Kiitos Sarin, koko tän ajan oon hiihtäny, hölkänny, fillaroinu ja vetäny kovan sykkeen reeniä. Levänny ku kroppa on sitä vaatinu. Nukun, syön ja energiatasot on ku teinillä kyllä täs on nyt huomattu että ku iteksee duunailee ni aina menee joku pieleen, tällee ollu kyl ihan huippuu ja oon välttäny monta kompastuskiveä. Kiitos Sari!"
Hanna
Myyntiedustaja
"Viimeisen viiden viikon aikana olen päässyt Sarin valmennuksessa eroon jo kauan vaivanneista ylävatsakivuista ja siihen määrätyistä lääkkeistä. Elämänlaatuni on parantunut huomattavasti! Aloitin valmennuksen vähän "löysin rantein" ja mietin, että mitenhän jaksan tehdä näin isoja muutoksia syömisiin. Yllätyin itsekin suuresti, kuinka motivoituneena pysyin koko matkan! Ja motivaatio vain kasvaa! Jos olisin aloittanut tämän elämäntavan ilman Saria, olisin todennäköisesti mennyt pahasti metsään jossain vaiheessa ja motivaatio olisi lopahtanut. Sain Sarilta uskomattoman määrän uutta, super-hyödyllistä tietoa ja tsemppausta matkan varrella. Suosittelen Sarin ketovalmennusta lämpimästi ihan kaikille ketogeenisestä ruokavaliosta kiinnostuneille!"
Helena
Hotelli - ja ravintola-alan palvelupäällikkö
"Olen ollut Sarin valmennuksessa kahteen otteeseen, 5 kerran tapaamisin. Jo heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen oli fiilis, että tämä voisi olla mun juttu. Paino lähti tippumaan ja sentit alkoivat sulamaan nopeasti. Sarin kanssa tapaamiset sujuivat hyvin, aina tuli hyvää tietoa ja Sari on mahtava tsemppari! Painoni putosi viiden viikon aikana 12,5 kg ja senttejä vatsasta suli mukavat -14 cm! Valmennus meni aika nopsaan ja ruokavalion muutos oli yllättävän helppoa. Ei siis ollut mitään huonoa oloa, vaikka olinkin varautunut siihen henkisesti. Pätkäpaaston aloittaminen jännitti aluksi. Oli mahtavaa huomata, että se sopi itselle oikein hyvin! Aloitin paastoamisen kolmella aterialla päivässä. Ateriamäärä putosi viikkojen aikana kahteen ikään kuin luonnostaan, eli yhden aterian poisjättöä ei tarvinnut “pakottaa” tapahtumaan. Kuluneiden viikkojen jälkeen totean, että tälle matkalle kannatti ehdottomasti lähteä. Sari on loistava tiedon ja tsempin antaja! Voin lämpimästi suositella hänen valmennusta sinulle, joka olet kiinnostunut saavuttamaan hyviä tuloksia ketogeenisen eli ketoruokavalion ja pätkäpaaston avulla. "
Sari
Lähihoitaja
"Osallistuin Sarin henkilökohtaiseen valmennukseen viiden viikon ajan. Oma ketomatkani alkoi kuitenkin jo keväällä 2018.Halusin toteuttaa ketogeenistä ruokavaliota puhtaasti, jotta saisin avun pahaan migreeniin. Migreenit väheni ja painokin laski pian n 10 kg eli minulle sopivaan painoon. Noudatin orjallisesti ohjeita n 8 kk. Jotain ei ollut kuitenkaan kohdillaan, koska vatsani ei toiminut! Jatkoin kuitenkin noin puolitoista vuotta. Sinä aikana yritin ratkoa vatsaongelmaani. Mistään ei ollut apua. Eräänä päivänä vatsani teki todellisen stopin ja jouduin hakemaan lääkäristä apua. Tämän kokemuksen jälkeen siirryin ns. normaaliin ruokavalioon, jolla olin monta kuukautta ja vatsan toiminta käynnistyi pikkuhiljaa. En kuitenkaan voinut kovin hyvin sillä migreenit alkoivat olemaan lähes päivittäisiä ja painokin oli taas noususuunnassa ja olo turvonnut. Eräänä päivänä törmäsin Sari blogiin, jossa hän kirjoittaa ketoruokavaliosta, pätkäpaastosta ja hyvinvoinnista. Blogiin tutustuessani ajattelin, että ehkä uskaltaisin lähteä Sarin yksilövalmennukseen. Olen saanut aivan eri näkökulmaa ketoiluun tämän viisiviikkoisen aikana. Ja ymmärrän ettei kaikille sovi sama tapa toimia. Ei siis edes puhuttaessa ketoruokavaliosta! Jokainen meistä on yksilö eli mikä toimii ja on hyväksi minulle ei välttämättä ole se paras tapa toiselle.Valmennuksen aikana paino on laskenut takas normaaliin, migreeniä ei ole ollut kertaakaan ja mikä parasta vatsakin toimii normaalisti. "
Riina
Ketovalmennettava
"Olen ollut aikaisemminkin ketogeenisellä ruokavaliolla, mutta vasta Sarin henk.koht. ohjauksessa tunsin ensimmäistä kertaa olevani "oikeasti ketolla ja pätkäpaastolla". Olo on koko 7,5 viikkoa ollut mitä mainioin, eikä repsahduksia ole alun väärinymmärrysten jälkeen ollut, eikä niihin mielitekojakaan. Olen syönyt hyvää ruokaa ja riittävästi, herkutellut maltilla ja nauttinut mahtavasta olosta, lisääntyneestä energisyydestä ja parantuneesta unesta. Keto on parasta "
Mari
Opiskelija
Ari Hilokoski
"Olin ennen Sarin valmennusta omatoimisella keto-ruokavaliolla 5kk ja pudotin painoa 20kg. Meni vähän yksipuoliseksi ja halusin saada leveämmän ruokavalion ja keton monipuolisemmin hallintaan. Tavoitteena oli tehdä keto-ruokavaliosta pysyvä, stressitön ruokatottumus. Halusin tietää miten ylläpito omalla kohdalla onnistuu helposti ja yksinkertaisesti. Sarin kanssa kävimme valmennuksessa läpi kaikki ne asiat, jotka ovat itselle tärkeitä ja muut keto ruokavalioon liittyvät yksityiskohdat. Oli todella ihanaa vain istua ja käydä läpi kaikki olennaiset asiat läpi ja ihmetellä mitä kaikkea voi ottaa huomioon. Erityisen ilahduttavaa oli säätää oma ruokavalio sellaiseksi, että saa syödä juuri niitä ruokia joista pitää. Keskustelimme kaikista arjen eri tilanteista ja todellakin sain hyvät ja toimivat ratkaisut kaikkiin tilanteisiin. Sarin avulla ketoa ruokavaliota on nyt helppo ylläpitää ilman ruoan laittoon liittyvää stressiä. Kesästä ja lomista huolimatta painoa putosi valmennuksen aikana 6kg lisää, eli valmennuksen jälkeen saldo -26kg. Suosittelen lämpimästi."
Ari
Keilailun kilpavalmentaja