ketovalmennus

Henkilökohtainen ketovalmennus on investointi omaan hyvinvointiin

Henkilökohtaisesta valmennuksesta saa apua ketoruokavalion aloittamiseen sekä haasteiden yli pääsemiseen. Tarjoan henkilökohtaista, juuri sinun tavoitteisiisi tähtäävää ketovalmennusta.

Henkilökohtainen valmennus sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin ketoruokavaliota noudattaneille. Intensiivinen ja sitouttava henkilökohtainen ketovalmennus tarjoaa huikeita tuloksia motivoituneille elämäntaparemppaajille.

Aloittelijoiden kanssa lähdetään liikkeellä terveellisen ketoruokavalion perusteista ja pidemmälle ehtineiden kanssa perehdytään mahdollisiin ketoruokavaliolla eteen tulleisiin haasteisiin.

*Blogini sisältää affiliatemarkkinointia, linkkien sekä mainosbannereiden muodossa. Tällaiset linkit olen merkinnyt postauksissani (* Affiliatemarkkinointi tarkoittaa sitä, että saan näiden linkkien ja mainosten kautta pienen komission, mikäli päädyt ostamaan tuotteita 💚

Huipputuloksiin henkilökohtaisella ketovalmennuksella

Tällä kertaa haluan esitellä teille kaksi täysin eri lähtökohdista aloittanutta, henkilökohtaiseen ketovalmennukseen osallistunutta asiakastani.

Toinen heistä on Hanna, joka oli hieman kokeillut ketoruokavaliota siinä kuitenkaan onnistumatta. Toinen Sini, joka kaipaisi lisätsemppiä ja uutta puhtia jo muutaman vuoden jatkuneeseen ketoiluun.

Tässä on heidän tarinansa 🙂

Hanna aloitti ketoruokavalion, koska virtaa oli yhtä paljon kuin vanhalla mummolla


Hanna tuli valmennukseeni, sillä energiaa ja olo oli hänen omien sanojensa mukaan “kuin vanhalla mummolla”.  Ikää oli kuitenkin kertynyt vasta 39-vuotta. Väsymyksen lisäksi kilojakin oli hiipinyt liikaa vuosien varrella ja psoriasis hankaloitti myös elämää hyvin ikävästi. 

Hanna aloitti terveellisen ketoruokavalion ja pätkäpaaston ohjauksessani. 

Virta alkoi palaamaan ja kilot karisemaan viikkojen vieriessä. Psoriasis-oireetkin hävisivät valmennuksen kuluessa kokonaan!

”5 vkon setti päättyi tulokseen – 10kg. Lähin hakee enempi energisyyttä ja jaksamista ynnä muuta semmosta, mut ei haitannu et humpsahdin pienempiin leviksiin (Aloitin ketoilun ensin itsekseni, mutta pieleen meni).

Kiitos Sarin, koko tän ajan oon hiihtäny, hölkänny, fillaroinu ja vetäny kovan sykkeen reeniä. Levänny ku kroppa on sitä vaatinu. Nukun, syön ja energiatasot on ku teinillä kyllä täs on nyt huomattu että ku iteksee duunailee ni aina menee joku pieleen, tällee ollu kyl ihan huippuu ja oon välttäny monta kompastuskiveä. ” – Hanna

Kun ketoruokavalion aloituksesta oli kulunut seitsemän kuukautta, Hanna juhli 40 -vuotissyntymäpäiväänsä 20 kiloa kevyempänä, ilman iho-ongelmia ja virtaa täynnä olevana naisena. 

Sini tuli valmennukseen, koska halusi eroon ON/OFF-ketoilusta

Sini oli jo ketoilut muutaman vuoden ennen valmennusta, mutta huomasi aika-ajoin eksyvänsä ”hiilarimaahan”, mikä saattoi katkaista ketoilun pitkäksikin aikaa. Hän halusi tästä vihdoin kokonaan eroon. Sini aloitti terveellisen ketoruokavalion ohjauksessani ja saavutti valmennuksen aikana mahtavia tuloksia, niin hyvinvoinnin kuin rasvanpoltonkin osalta.

” Olen 43-vuotias nainen, joka on taistellut +- 8kg verran vuosia.

Liikun aktiivisesti ja teen fyysistä työtä.  Olen ketoillut n.2,5 vuotta on / off systeemillä, koska herkkuhammasta aina vaan kolottaa, niin sortuminen on ollut läsnä jatkuvasti.

Nyt kuitenkin otin Sarin coachiksi ja sain henkilökohtaista tukea ja apua ja tunnen kuinka uusi lehti on kääntynyt elämässäni.

Alussa olin pöhöttynyt, napsin välipaloja ja unet oli katkonaisia. Myös treenatessa oli puhti poissa, varsinkin jalkoja hapotti todella kovaa.

Pääsin kuitenkin nopeasti eroon napostelun tarpeesta seuratessani tarkasti terveellistä ketoruokavaliota. Puhtaan, aidon ruuan lisäksi aloin käyttämään lisäravinteina ravintohiivahiutaleita, kelp-levää sekä omenasiiderietikkaa ruokavaliota täydentämään.

Teimme 2kk yhteistyötä ja kiloja karisi -8kg.

Mittoja myös useita senttejä ja myös vuosia vaivannut päänahkan hilseily / kutina hävisi sekä reisien ja pakaroiden iho on tasoittunut.  

Unet ovat parantuneet ja näin myös uniaika lyhentynyt. Olen super energinen, voimatasot ennallaan ja onnellinen. Syön 2 kunnon ateriaa päivässä ja pätkäpaastoilen yleensä 14-18 tuntia vuorokaudessa.

Liikuntaa n. 5x viikkoon ja pyöräillen työmatkat. Herkkuja ei tee enää mieli, koska on hyvä olo jatkuvasti. Voin niin täysin sydämin suositella tätä elämäntapaa ja Sarin apua ihan jokaiselle.” – Sini

Sini ennen ja jälkeen valmennuksen -kuvat. Keho on kiinteytynyt huomattavasti ja olo on parempi kuin vuosikausiin.

Lisää asiakaskokemuksia tarjoamastani henkilökohtaisesta ketovalmennuksesta löydät TÄÄLTÄ.

Henkilökohtainen ketovalmennus on kannattava investointi omaan hyvinvointiin

Olisiko henkilökohtainen ketovalmennus sinua varten?

Kiinnostuitko henkilökohtaisesta ketovalmennuksesta, mutta et ole varma sopiiko se sinulle? 

Tarjoan sinulle mahdollisuuden (etä)tavata Zoomin välityksellä ja keskustella tilanteestasi kanssani ennen ostopäätöksen tekoa 🙂

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja varaa 30 minuutin valmennuskonsultaatio! Konsultaation hinta on 50 €, jonka hyvitän sinulle ostamasi henkilökohtaisenvalmennuksen hinnasta, mikäli tapaamisemme johtaa valmennussuhteeseen. 

Tehdään sinunkin tavoitteistasi totta yhdessä. Rakkaudella, Sari


2 ajatusta aiheesta “Henkilökohtainen ketovalmennus on investointi omaan hyvinvointiin”

  1. Hei Sari

    Mahtavaa että sinun valmennuksessa olleet naiset ovat saavuttaneet noin upeita tuloksia. Toivottavasti mahdollisimman moni elämäntapa muutoksesta haaveileva löytää sinut valmentajaksi.Yksin on aina vaikeaa mutta yhdessä tekemällä onnistuu parhaiten.
    Hyvää kevättä.

    1. Hei Leena, kiitos kommentista. Juuri näin, yhdessä tehden onnistumisprosentit nousevat huomattavasti, sillä jokainen meistä tarvitsee tukea matkallaan 🙂 Oikein hyvää kevättä myös sinulle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *