Hello I'm Your Keto Coach!

Sari Shannon

“Älä tyydy haaveilemaan muutoksesta. Tehdään tavoitteistasi totta yhdessä!”

Tilaa uutiskirje ja saat ilmaisen oppaan!

Tilaa ilmainen uutiskirje

* indicates required

Edustamani Amazon affiliate tuotteet

"As an Amazon Partner, I earn from qualified sales."

Ketomysli

Rapea ketomysli- suklaa – vähähiilihydraattinen mysli ilman sokeria – Herkullinen ketomysli täydelliseen aamiaiseen – Paleo ja vegaani – Soija, laktoositon ja gluteeniton – (500g)

Ketopuuro

Ketopuuroa ilman sokeria – 95% vähemmän hiilihydraatteja – ilman kaurahiutaleita – Sopii vähähiilihydraatiseen aamiaiseen ja ketogeeniseen ruokavalioon – Paleo-, vegaani- ja gluteeniton – (980g)

Makutipat

Simply Keto Aqua Plus Flavor Drops (Mango-Appelsiini) – Luonnolliset makutipat ilman kaloreita – Saat  helposti 12 litraa hyvää ja aitoa makuvettä – Ilman aspartaamia ja sokeria, (30ml)

Pikakahvi

Simply Keto Frappé –  pikajäätelökahvijauhe 11 annokseen – jääkahvi ilman sokeria – valmistus 2 minuutissa –  vähähiilihydraattiseen tai ketogeeniseen ruokavalioon – jauhe 200g 

Kaakao

Simply Keto Kaakao – stevialla makeutettu sokerin sijasta – Kuumana tai jäisenä – jäätelön makuinen ja suklainen – voimakkaasti maukas 42% kaakaota – alle 1 g hiilihydraatteja annosta kohti – (180g)

The Obesity Code

Opi miten insuliinihormoni vaikuttaa terveyteesi sekä painoosi ja miten päästä lopullisesti eroon ylimääräisistä kiloista.

Suklaa - 4 eri makua

Testipaketti Oh!- Makuina: maitosuklaa, manteli, tummasuklaa, mandariini-appelsiini – sokeriton, kaloriton, makeutettu Stevialla ilman lisättyä sokeria – Matala hiilihydraattinen – keto, paleo – (4 x 80g)

The Diabetes Code

Kirja sinulle, joka haluat toipua 2 tyypin diabeteksestä ketoruokavalion ja pätkäpaaston avulla.

The PCOS Plan

Opi Miten voit hoitaa ja päästä eroon PCOS oireista VHH- ja ketoruokavaliolla sekä pätkäpaastolla.

The Healthy Keto Plan

Paranna terveyttäsi, pudota painoasi ja voi hyvin! Opas terveellisen ketoruokavalion maailmaan.

Lies My Doctor Told Me

Onko sinulle valehdeltu? Myyttejä ja uskomuksia, jotka voivat pahimmillaan romuttaa hyvinvointisi ja terveytesi.

The Salt Fix

Mitä jos onkin niin, että suola ei olekaan sinulle pahasta? Opi miten laadukas suola voi tukea hyvinvointiasi enemmän kuin uskoitkaan!

Luuliemijauhe

Erittäin riittoisa luomunaudan luuliemi jauheen muodossa. Terveellinen ja puhdas luonnontuote ilman lisäaineita.

Simply Keto Suklaa

Herkullinen ja suussa sulava suklaa herkutteluhetkiin. Ilman sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.

Bio Kelp

Kelp levästä jodia luonnollisessa muodossa – ilman turhia lisäaineita. Sisältää 250 tablettia ja 315 μg luonnollista jodia.

Jälkiruokakastike

Kaipaako ketojäätelö kastiketta? Simply Ketolta suolainen kinuski sekä suklaajälkiruokakastike -ilman sokeria- tietenkin.

Vitabay Parsakaali

Etkö syö tarpeeksi ristikukkaisia kasviksia? Tässä sinulle estrogeenidominanssia torjuva DIM yhdistelmä parsakaalista kätevästi purkista!

Kaliumsitraatti

Vahva ja puhdas kaliumsitraattivalmiste ilman turhia lisäaineita.

Nutricology Sappisuola

Sappisuolavalmiste sinulle, joka tarvitset tukea omaa sapen tuotantoon ja rasvaliukoisten vitamiinien imeytymiseen. Sisältää 500 mg, 100 kapselia.

Simply Keto Hillo

Herkullinen ja vähähiilihydraattinen hillo. Useita eri makuvaihtoehtoja!

Simply Keto “Hunaja”

Kaipaatko teehesi hunajaa? Usko tai älä, “ketohunaja” on täällä! 100 % keto ja myös vegaani. Nettohiilihydraatit 0!

Erytritoli Gold

Karamellinen tumma erytritoli – sopii hyvin jälkiruokiin ja leivontaan. Nauti herkuista ilman sokerin haittoja,  hyvällä omalla tunnolla.

Keto Pannukakkumix

Ketopannukakut kädenkäänteessä valmiista pannukakkujauheseoksesta!  Hiilihydraatteja vain 2,2 gr / 100gr.

Keto Muffinssimix

Vähähiilihydraattiset ja herkulliset  muffinssit valmistat kätevästi tästä vähähiilihydraattisesta muffinssimixista. Hiilihydraatteja vain 1,8 gr / 100gr.

Tumma Leipämix

Tekeekö mielesi tummaa leipää? Tässä sinulle tumma leipämix vaivattomaan ja nopeaan leivontaan. Hiilihydraatteja vain 2,5 gr / 100gr.

Avokadomajoneesi

Avokadoöljystä tehty terveellinen majoneesi ketoilijan keittiöön. Combo -paketti, makuina Original ja Chipotle Lime.

Simply Keto -bagelimix

Leivo bagelit helposti valmiin sekoituksen avulla. Täytä bagelisi majoneesilla ja lohella tai kinkulla ja nauti salaatin kera! Hiilihydraatteja vain 1,5 gr / 100gr.

Adonis Keto -patukat

100% luonnolliset pähkinäpatukat, jotka sopivat hyvin terveelliselle ketoruokavaliolle. Mixed -laatikko, joka sisältää 3 eri makua.

Go-Keto patukka

Nappaa matkaasi runsaasti terveellisiä rasvoja tästä pähkinäpatukasta, joka on helppo ottaa mukaan evääksi vaikkapa reissuun tai töihin.

Ketoainemittari

Oletko varmasti ketoosissa? Mittaa ketoarvosi reaaliaikaisesti ketomittarilla, joka tarvitsee vain pienen tipan verta! Sisältää mittarin ja 10 kpl testiliuskoja.

Go-Keto herkku snack

Herkullinen suklaata ja vaniljaa sisältävä pähkinävälipala, jonka voit herkutella sellaisenaan vaikkapa jälkiruuaksi taikka kahvin kera.

Ketoaineliuskat

Haluatko varmistaa, että oletko varmasti ketoosissa? Osta tästä ketoainetestiliuskat FORA 6 mittariin. Paketti sisältää 10 kpl liuskoja.

Lansetit ketoainemittariin

Oletko varmasti ketoosissa? Osta tästä lansetit FORA 6 mittariin. Paketti sisältää 100 kpl lansetteja.

Keto Suklaalevite

Herkullinen vaniljalla maustettu suklaalevite kookosöljystä ja kaakaosta. Makeutettu erytritolilla ja stevialla. Sopii mainiosti ketoleivontaan ja sellaisenaan herkutteluun!

Bayer Ketostix® virtsaliuskat

Ketostix- liuskoilla mittaat ketoarvot virtsasta. Nopea tulos muutamassa sekunnissa. 50 kpl

Luomu Beef Jerky

Maukas luomulaatuinen kuivaliha ilman mitään lisäaineita tai sokeria. Vihdoinkin terveelliselle ketoruokavaliolle aidosti sopiva jerky. Herkullinen proteiinipitoinen snack! Paleo ja keto.