Valmennuspalvelut

Premium Personal Keto Program

“Autan ketoruokavalioon tutustuneita löytämään itselleen optimaalisen tavan syödä,  jotta he voivat vihdoin saavuttaa unelmakehonsa pysyvästi”

MITÄ VOIN TEHDÄ SINUA VARTEN:

Autan sinua ymmärtämään paremmin, kuinka kehosi toimii, jotta löydät itsellesi parhaimman mahdollisen tavan toteuttaa ketoruokavaliota, saavuttaaksesi unelmakehosi ja ylläpitääksesi sen vaivatta myös tulevaisuudessa. 

Premium Personal Keto Program -valmennuksessani yhdistyvät henkilökohtainen ohjaus  sekä verkko-oppiminen, joka auttaa sinua ymmärtämään terveellisen ketoruokavalion perusteet helposti, oppimaan koostamaan ketoateriasi oman kehotyyppisi mukaisesti sekä saavuttamaan ennennäkemättömiä tuloksia tehokkaasti.

Autan sinut eroon epätoivoisesta  ON/OFF-ketoilusta ja toimimattomasta tavasta toteuttaa ketoruokavaliota.  Opetan sinulle terveellisen ketoruokavalion perusteet,  joiden avulla sinä tiedät miten syödä ja paastota oikein, tukien painonhallintaasi ja ylläpitäen tehokkaasti hyvinvointiasi, nyt ja tulevaisuudessa. 

Mikäli haluat aloittaa ketoruokavalion ja tehdä pysyvästä elämäntapamuutoksesta vihdoin mahdollista, voida hyvin sekä olla tyytyväinen peilikuvaasi, ole yhteydessä ja jutellaan lisää!

Valmennuskonsultaatio

VARAA  KONSULTAATIO 

Oletko kiinnostunut Premium Personal Keto Program -valmennuksesta? 

 Työskentelen ihmisten kanssa, jotka:

  • Ovat valmiita sitoutumaan valmennukseen 110%
  • Eivät etsi pikadieettejä tai “oikotietä onneen” 
  • Ovat kiinnostuneita aidosti terveellisestä ketoruokavaliosta
  • Uskovat, että ravinnolla voidaan vahvasti vaikuttaa terveyteen ja välttää elintasosairauksien syntyminen
  • Haluavat päästä eroon väsymyksestä, uniongelmista,vatsavaivoista tai hormonaalisista haasteista, kuten vaihdevuosioireilu, akne tai PCOS
  • Ja joita uskon aidosti voivani auttaa

Siispä haluan tavata kanssasi ennen valmennuksen alkua.  Varaa maksuton  konsultaatiotapaaminen jo tänään!  

Tapaamisen aikana pääsemme tutustumaan toisiimme, kerron  tarkasti miten voin auttaa sinua ja selvitämme sopivatko kemiamme yhteen sekä vastaako Premium Personal Keto Program sinun tarpeitasi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ketopolku - Valmennus

Ketopolku  on neljän viikon mittainen verkkovalmennus, jossa opit terveellisen ja monipuolisen ketoruokavalion,  pätkäpaaston  ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusteet.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Ketopolkua kanssamme. 

Rakkaudella,

Sari Shannon & Mariella Pudas

Seuraava valmennus alkaa 4.9.2023

 

epassi ketovalmennus
Maksa valmennus Edenred Paylla
Smartum Pay