Premium Personal Keto Program

 

Johdanto Premium Personal Keto Program -valmennukseen

Valmennuksessa tulet pääsemään eroon epätoivoisesta ON/OFF-ketoilusta ja toimimattomasta tavasta toteuttaa ketoruokavaliota. Opit terveellisen ketoruokavalion perusteet, joiden avulla sinä tiedät miten syödä ja paastota oikein, tukien painonhallintaasi ja ylläpitäen tehokkaasti hyvinvointiasi, nyt ja tulevaisuudessa. Opit ymmärtämään paremmin, kuinka kehosi toimii ja löydät itsellesi parhaimman mahdollisen tavan toteuttaa ketoruokavaliota. Näin tulet saavuttamaan unelmakehosi ja ylläpitämään sen vaivatta myös tulevaisuudessa.

Sari Shannon

Premium Personal Keto Program – valmennuksen

lopputulos

  • Osaat laatia ketoateriasi oman kehotyyppisi mukaan

  • Tiedät, miten toteuttaa pätkäpaastoa tehokkaasti

  • Painonhallinta on sinulle helppoa

  • Olet oppinut uuden elämäntavan ja vapautunut jojo-laihdutuskierteestä

  • Tiedät, miten voit omin valinnoin vähentää riskiä sairastua elintasosairauksiin

  • Olet päässyt eroon makeanhimosta

  • Nukut hyvin ja sinulla on energiaa tehdä asioita, joita rakastat

Miten valmennus toimii?

Käytän ainutlaatuista Premium Personal Keto Program -ohjelmaani oikoakseni ketoruokavalioonliittyviä väärinkäsityksiä fokusoimalla terveyden tukemiseen ja hormonitasapainoon, jotka ovat tärkeimmät osa-alueet, niin hyvinvoinnin kuin painonhallinnankin kannalta.

Valmennus starttaa nykytilanteesi kartoituksella, jonka avulla laadimme sinulla oman syömis- paasto- ja liikkumissuunnitelman. Tämän jälkeen etenet viikko viikolta kohti syvempää ymmärrystä ketoruokavalion terveysvaikutuksista ja siitä, mikä on juuri sinulle optimaalisin tapa toteuttaa ketoruokavaliota.

Kenen kanssa työskentelen?

Tärkeintä on, että työskentelen ihmisten kanssa, jotka:

Ovat valmiita sitoutumaan valmennukseen 110%.

Eivät etsi pikadieettejä tai “oikotietä onneen” .

Ovat kiinnostuneita aidosti terveellisestä ketoruokavaliosta.

Uskovat, että ravinnolla voidaan vahvasti vaikuttaa terveyteen ja välttää elintasosairauksien syntyminen.

Haluavat päästä eroon väsymyksestä, uniongelmista,vatsavaivoista tai hormonaalisista haasteista, kuten vaihdevuosioireilu, akne tai PCOS.

Ja joita uskon aidosti voivani auttaa.

Työskenneltyäni satojen henkilöiden kanssa huomaan, että ihanteelliset asiakkaani  Premium Personal Keto Program -valmennukseen ovat jo kokeilleet ketoruokavaliota ja he haluavat:

Löytää itselleen optimaalisen tavan toteuttaa ketoruokavaliota ja ymmärtää miten oikeasti terveellinen ketoruokavalio koostetaan.

Saavuttaa hormonitasapainon voidakseen kokonaisvaltaisesti hyvin.

Päästä eroon ylipainosta ja jojo-laihdutuskierteestä.

Välttää elintasosairauksien puhkeaminen.

Vapautua jatkuvasta makeanhimosta.

Saada lisää energiaa arjen haasteisiin.

 


Sari Shannon ja Ari Miettinen

Ari Miettinen

Olen ihmisen metabolisen terveyden ongelmista sekä ylipainon hoitamisesta kiinnostunut lääkäri.Tällä hetkellä ihmisten suurin terveysongelma on insuliiniresistenssi ja siitä seuraavat sairaudet. Olen todistanut tätä käytännön lääkärintyössä, yli 15 vuotta sairaalan päivystyksessä verisuonitukos-, aivo- ja sydäninfarktipotilaita hoitaessani. Ketoruokavalio ja pätkäpaasto ovat tehokkaimmat välineet insuliiniresistenssin hoitamiseen. Lääketieteellisessä opetettavat viralliset suositukset eivät näitä juuri tunne. Ne tulivat minulle itselle henkilökohtaisesti tutuksi oman sairastumisen myötä. Tämä motivoi tutustumaan ihmisen metabolisen terveyden tieteelliseen pohjaan ja tutkimuksiin.

Oman terveyteni paranemisen lisäksi olen seurannut käytännössä monen ihmisen tietä ruokavalion muutoksella kohti parempaa metabolista terveyttä. Ketoruokavalion aloittaminen pätevän valmentajan henkilökohtaisessa ohjauksessa auttaa pääsemään helpommin ja nopeammin hyviin tuloksiin. Oikealla ruokavaliolla insuliiniresistenssi alkaa häviämään jo parissa viikossa.”

Mikäli haluat aloittaa terveellisen ketoruokavalion ja tehdä siitä tällä hetkellä täysin mahdottomalta kuulostavasta, pysyvästä elämäntapamuutoksesta vihdoin mahdollista, voida hyvin sekä olla tyytyväinen peilikuvaasi, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!