Valmentajasi

Ketovalmentaja Sari Shannon

Hei, olen valmentajasi Sari Shannon

Olen sertifioitu keto- ja pätkäpaastovalmentaja. Aloitin terveellisen ketoruokavalion ja pätkäpaaston noudattamisen vuonna 2019. Niiden avulla pudotin 25 kiloa painoa ja innostuin sen myötä ajatuksesta auttaa muita tekemään samoin.

Ketovalmentajana olen työskennellyt vuoden 2020 huhtikuusta saakka. Minulla on ollut iso ilo auttaa lukuisia asiakkaita pääsemään eroon hormoniepätasapainosta, joka on ylipainon perimmäinen syy. Tämän avulla he ovat pudottaneet painoaan tehokkaasti ja nostaneet hyvinvointinsa uudelle tasolle.

Ennen ketoruokavalion aloittamista käytin 20 vuotta elämästäni tuskaillen painonpudotuksen kanssa.  Vuonna 2018 tilanne oli pahempi kuin koskaan aiemmin. Olin huomattavasti ylipainoinen ja voin huonommin, kuin koskaan ennen.

Aloin taas kerran laihduttamaan sillä tutulla ohjeella “syö  vähemmän, mitä kulutat”.  Aloin käymään salilla vähintään 3 kertaa viikossa, päivittäisten lenkkien lisäksi. Laitoin myös ruokavalioni “kuntoon”.  Tämä tarkoitti tuolloin paljon salaattia, vähärasvaista proteiinia (kanaa, rahkaa), kaurapuuroa, bataattia, vähän rasvaa ja useita pieniä aterioita päivässä. 

Ja tiedättekö mitä painolleni tapahtui..? 

Ei mitään!  Kuulostaako tutulta?

Keto ja pätkäpaasto

Syö

Ketoruokavalio ja pätkäpaasto

lempeä liikunta

Liiku

Löydä sopiva tapa liikkua

Palaudu

Hallitse stressiä ja nuku hyvin

Mitä tarjoan sinulle?

Tarjoan sinulle valmennusta, jonka ansiosta pudotat painoasi ja nostatat hyvinvointisi uudelle tasolle.

ketovalmentaja
Sertifioitu ketovalmentaja